SeneCura SeniorCentrum Modřice

Vánoce v Modřicích: koledy, štědrodenní oběd a pak už dárečky

Vánoce v SeniorCentru Modřice? To je již každoročně pohodová, domácká atmosféra se všemi krásnými českými tradicemi a zvyky, co k těmto nejkrásnějším svátkům v roce patří, a na které se všichni začínáme těšit.

Nazdobili jsme klientům svátečně stoly krásnými vánočním prostíráním, cukrovím a vánočními hvězdami. Potom už začaly přípravy na oběd. Ten byl výjimečně ve 13 hodin. Na sváteční menu jsme pak o Štědrém dnu malinko v předstihu podávali seniorům bramborový salát s dozlatova usmaženým kuřecím řízkem. Někteří klienti také využili možnosti posedět přímo u slavnostního oběda se svými rodinami,

Tradiční české koledy pak zahájily rozdávání dárků. Všichni byli potěšeni dárkem, kterým byl balíček plný tělových gelů a krémů.

A kdo si nemohl kvůli zdravotnímu stavu užít pohodovou atmosféru přímo u stromečku, tomu zanesly jeho dáreček na pokoj. Tam určitě udělaly balíčky s kosmetikou radost po návratu také těm, kteří se o dlouho očekávaném Štědrém dnu vypravili za svými rodinami do jejich teplem a láskou prozářených domovů.

Předchozí článekDalší článek