SeneCura SeniorCentrum Modřice

Filmový kvíz v SeniorCentrum Modřice

Pondělí 15. 10. se v rámci našich pravidelných kvízů stalo odpolednem filmovým. Jaké filmové hvězdy měli a stále mají naši klienti rádi?  Kdo by se nerad vydal mezi filmové star První republiky nebo mezi současné české i zahraniční herečky a herce?
Tentokrát jsme zabrousili do divadelního a filmového světa a klienti hledali správné odpovědi na lehčí i těžší otázky.

Klienti byli rozděleni do dvou týmů A a B. Klienti z týmu  A měli mírnou početní převahu, ale tým B se skládal z velmi přemýšlivých osob, takže se poměr sil naprosto vyrovnal.
Kdo si vzpomene na jméno hlavní hrdinky z filmu, „Někdo to rád horké“ nebo kde se narodil Vladimír Menšík? Na tyto různorodé otázky hledali klienti správné odpovědi. Většinou měli na výběr ze čtyř možností,ale jen jedna byla správná. U některých otázek nápověda nebyla, ale i tak si klienti poradili a  správnou odpověď věděli.
V průběhu kvízu jsme klientům daly další úkol a to poskládat puzzle, na kterém měli poznat osobnosti stříbrného plátna. Filmové hvězdy Marilyn Monroe a Věra Ferbasová byly identifikovány hned, ale u Audrey Hepburn přišla na řadu i nápověda.
Strávili jsme hezké odpoledne a klienti byli příjemně naladěni, po celou dobu kvízu panovala atmosféra zdravé soutěživosti. Po sečtení bodů jsme vyhlásily vítěze. Tentokrát to byl tým B, který Áčko porazil jen o pouhé čtyři bodíky. Už nyní se těšíme na další kvíz, který nás čeká v listopadu.

 Další článek