SeneCura SeniorCentrum Modřice

Roční splněná přání - paní Ferancová v SeniorCentru Modřice

V měsíci dubnu jsme měly milou povinnost splnit přání naší klientce paní Ferancové. Přála si nové jarní boty a taky navštívit obchodní centrum. Vzhledem k lokalitě našeho domova jsme měly nejblíž obchodní centrum Olympia.
Ve středu odpoledne jsme se tedy vydaly na nákupy, jely jsme dvě aktivizační pracovnice Kristýnka a Adriana a paní Ferancová. Naše klientka byla mírně nervózní z cesty, ale po pěti minutách v obchodním centru (dle jejich slov) nervozita opadla. Vydaly jsme se do prvního obchodu s obuví a naší klientce po pár minutách padly do oka hned jedny boty.
Paní Ferancová byla z těchto bot unešená natolik, že každé další už byly zkoušeny jen tak „aby se neřeklo“.
Poté, si naše klientka vybrala ještě jedny nazouváky na léto, které si vybrala také velmi svižně a bez váhání. Třešničkou na dortu byla ještě nová kabelka, která ohromila i nás, aktivizační pracovnice.
Nakonec nám k nákupům stačil jen jeden obchod, což jsme vůbec nepředpokládaly. Dále jsme zvádly navštívit poštu a trochu jsme obkoukly jarní výzdobu tohoto centra. Moc hezky jsme se pobavily a bylo to velmi příjemné „ženské“ odpoledne i s kávičkou a zákuskem.
Další den nám paní Ferancová moc děkovala a řekla, že si odpoledne moc užila.

 Další článek