SeneCura SeniorCentrum Modřice

Křeslo pro hosta s ředitelem SeneCura SeniorCentra v Modřicích Martinem Krňávkem

Jeho pracovní pozice byly většinou zaměřeny na obchod a management. Jeho posledním zaměstnavatelem byla firma Hartmann – Rico a.s.

Martin Krňávek pracuje na pozici ředitele SeneCury zhruba rok a půl. Při jeho práci v sociálních službách mu pomáhá lidsky nastavený žebříček hodnot a potřeba pomáhat druhým.
Ve spolupráci s našimi klienty  jsme pana ředitele Krňávka vyzpovídali. Sympatický host zodpověděl nejen dotazy týkající se profesního života, ale i řadu otázek osobních.
Níže jsme vybrali některé z nich.

„Kde jste se narodil a co Vás přivedlo na jižní Moravu?“

Narodil jsem se v Zábřehu na Moravě a na jižní Moravu mě dovedla pracovní příležitost, která měla původně trvat půl roku,  ale nakonec jsem na jižní Moravě zůstal dodnes.

„Koho nebo čeho si ve svém životě nejvíce vážíte?“

Nejvíce si vážím svých rodičů. Hodnoty, které do mě vložily se snažím předávat i svým dvěma dětem.

 „Věnoval jste se nějakému sportu, jestli ano, tak jakému?“

Sportu jsem se věnoval a stále ještě věnuji. Hrál jsem fotbal na pozici záložníka. Na vesnici, kde bydlím s rodinou jsem vedl kroužek malých fotbalistů. Sport mám všeobecně rád.

„Řeknete nám něco o svých dobrých a špatných vlastnostech?“

(smích..) To je těžká otázka. Nevím jestli mohu tvrdohlavost zařadit mezi špatné nebo dobré vlastnosti. Každopádně záleží na situacích, kdy je tvrdohlavost ku prospěchu věci, např. v práci. Z těch dobrých bych zmínil asi férovost, ale to by asi museli potvrdit lidé, s kterými spolupracuji.

Na závěr návštěvy jsme panu řediteli poděkovali, že mezi nás přišel a popřáli mu mnoho úspěchů jak v profesním, tak i v osobním životě.

 Další článek