SeneCura SeniorCentrum Modřice

Křeslo pro hosta Rendy Cat v SeneCura Seniorcentru v Modřicích

O příjemně strávené sobotní dopoledne se nám postarala chovatelská stanice Rendy Cat, která se věnuje odchovu britských krátkosrstých koček. A právě s jedním kocourkem navštívila paní Renata Kašparovská naše zařízení.

Kocour se jmenuje Anthony Blue Tamia, ale doma mu říkají Myšáček, pro jeho plyšovou srst. Myšákovi je 8let a po kastraci v roce 2016 si už užívá „kočičího důchodu“. Myšáček je velmi společenský, mazlivý a nebojácný kocourek.

Za svoji dosavadní výstavní kariéru získal spoustu titulů. Například: 6x BIV (Best in Variety), 14x nominaci BIS, 4x Best in Show kocourkastrát kategorie III. a 1x Best in show kocourveterán kategorie III.. Nyní kocourka vystavuje syn paní Kašparovské, Kryštof jako mladý chovatel.

Všichni klienti si mohli kocourka pohladit nebo si Myšáka nechat posadit na klín. Mohli jsme vidět, jak se stříhají drápky, jaké kartáče se na srst používají a jaké krmivo je pro tuto rasu správné. Paní Kašparovská vyzkoušela i naše znalosti, tím že se nás zeptala, zda víme kolik drápků kočky mají. A paní Tvrdíková správně odpověděla, že na zadních tlapkách 4 a na předních 5.

Tímto paní Kašparovké děkujeme za milou a plyšovou návštěvu a těšíme se na další návštěvu.

 Další článek