SeneCura SeniorCentrum Modřice

Splněné přání – Zahradnictví Brabec

V našem domově máme klienty s pestrou škálou zájmů. Někdo rád čte knihy, někdo rád sleduje v televizi sportovní kanály, někdo má rád lidovou hudbu a spousta klientů má rádo květiny nebo práci na zahrádce. Spousta klientů zamlada pěstovala květiny nebo se jim líbilo zdobit si dům květinami ve váze. Největší zájem o návštěvu květinářství projevila paní Paulíková a paní Potěšilová.
Rozhodly jsme se splnit těmto klientkám přání a jedno středeční odpoledne jsme se vydaly do nádherného zahradnického centra Brabec v Modřicích.
Klientky byly nadšené z krásných prostor zahradnického centra, nejen z květin, ale i z nádherné vánoční výzdoby, která nás trochu zaskočila. Přece jenom je stále ještě říjen…ale všechny jsme se shodly, že čas letí tak rychle, že Vánoce budou opravdu za chvíli.
Co nás všechny hodně pobavilo byl chameleon, který byl v teráriu přímo v obchodě.  Dokonce nám předvedl jakým srandovním úchopem se umí držet na větvičce.
Klientky si vybraly krásné květiny, kterým si ozdobily své pokoje v domově. Na závěr jsme si daly společně kávu a vydaly se směrem k domovu. Všechny jsme si užily krásné odpoledne  a měly jsme radost, že se klientkám v zahradnickém centru moc líbilo.

 Další článek