SeneCura SeniorCentrum Modřice

Kouzelník Michal Ondřej v SeniorCentru Modřice

Začátek února nám začal doslova kouzelně. Zavítal k nám mladý, charismatický muž Michal Ondřej, který byl hned od začátku plný tajemství. O koho že se jedná? No přece o kouzelníka, na jehož vystoupení se těšil snad úplně každý.

Dva velké kufry plné nejrůznějších věcí naznačovaly, že se zde budou dít opravdu velká kouzla. Jako první přišel na řadu levitující prstýnek. „Jen jsem doufala, že prstýnek nenechá zmizet.“ říkala po vystoupení jedna z našich klientek, které právě onen kouzelný prstýnek patří. Do druhého čísla bylo zapojeno i pár dobrovolníků z řad personálu, ale ani klienti nezůstali dlouho sedět a ochotně pomáhali kouzelníkovi s jeho triky. Nesměly samozřejmě chybět nejrůznější triky s kartami a zmizení a znovu objevení různých předmětů. Na své si přišli i milovníci zvířátek, protože velmi šikovný kouzelník dokázal z nafukovacích balónků vytvořit roztomilého zajíčka, tygra, želvu, ale také třeba krásnou kytičku.

Děkujeme Michalovi, že nám ukázal své umění, že nám přivezl dobrou náladu, ale hlavně za to, že dokázal vykouzlit úsměvy na rtech u všech zúčastněných. Těšíme se na další zábavný program a krásně prožité chvíle.

 

 Další článek