SeneCura SeniorCentrum Modřice

Mama kvartet v SeniorCentru Modřice

Pomalu se nám blíží jaro a tak jsme ho uvítali koncertem. V pondělí odpoledne náš domov navštívily čtyři velice milé dámy, které si říkají Mama kvartet. Proč Mama kvartet? Vysvětlení na sebe nenechalo dlouho čekat a dozvěděli jsme se, že se jedná o čtveřici maminek, které mají dohromady 11 dětí. A právě tyto vytížené ženy, v té době na mateřské dovolené, se rozhodly v roce 2014 založit vokální skupinu, která bude dělat radost lidem.

Se svým repertoárem, od lidových písní přes spirituály až po písně populární, přijely udělat radost i nám. Čtyři skromné a nenápadné ženy nastoupily před publikum a už po pár tónech bylo jasné, že mají hudbu v krvi. Spousta klientů se neubránila podupávat si nohou do rytmu, což byla známka toho, jak nás kvartet dokázal vtáhnout a uchvátit. Na konci si většina, společně s maminkami, dokonce i zazpívala známou lidovou píseň Tancuj, tancuj, vykrůcaj. Vystoupení trvalo něco málo přes půl hodiny, ale o to intenzivnější a okouzlující to bylo.

Dámám moc děkujeme, že se rozhodly ve svém volném čase zpívat a nacvičovat a že jezdí dělat radost lidem a to nejen do domovů pro seniory. Už teď se moc těšíme na další vystoupení plné úsměvů a krásné hudby.

 

 Další článek