SeneCura SeniorCentrum Modřice

Splněné roční přání v SeniorCentru Modřice

Většina z našich klientů je věřících a mezi ně patří i naše klientka, paní Bohunka Klímová. Proto nebylo velké překvapení, když se nám paní Klímová zmínila, že by si moc přála krucifix, který by si pověsila naproti posteli, aby se mohla ve chvílích odpočinku a před spaním pomodlit. To pro nás bylo znamením, abychom splnily další roční přání.

Ale kde se takový kříž shání? Kde jinde než u naší nádherné brněnské Katedrály svatých Petra a Pavla. Do katolického knihkupectví a prodejny církevních potřeb se vydala naše kolegyně Karolína a jeden z mnoha krucifixů pro paní Klímovou vybrala.

Ve čtvrtek 13. srpna, těsně před naší katolickou bohoslužbou, jsme se za paní Klímovou vydaly a krucifix jsme plny očekávání klientce předaly. Reakce paní Klímové se snad ani nedá popsat slovy, ale víme, že ukápla i nějaká slzička štěstí a mnohokrát zazněla slova díků. A naše pocity? Není nad to udělat někomu radost a vidět jeho úsměv na tváři.

Jsme rády, že jsme mohly tohle roční přání uskutečnit a doufáme, že nyní bude paní Klímová Pánu Bohu ještě blíže než doteď.

 Další článek