SeneCura SeniorCentrum Modřice

Brýle virtuální reality Kaleido v SeniorCentru Modřice

Říká vám něco pojem virtuální realita? Kaleido VR jsou totiž speciální brýle, které vás v okamžiku dopraví na místa, kam byste se rádi podívali. Tyto zázračné brýle jsou nyní i u nás v SeniorCentru Modřice a klienti si je nemohou vynachválit.

Když nemohou klienti do světa, přijde svět za nimi až do pokoje. Kaleido přináší zážitky tvořené přesně na míru potřebám a přáním seniorů ve spolupráci s aktivizačními týmy. Procházky lesem, relaxace na pláži, česká i evropská města s českým průvodcem, ale také třeba koncert violoncella v barokní zahradě nebo prohlídka galerie.

Všechny výlety a zážitky jsou tvořeny tak, aby byly po všech stránkách vhodné i pro babičky a dědečky, kteří se s novými technologiemi nikdy nesetkali.

Kaleido se rodí ve spolupráci se 40 zařízeními po celém Česku. Vše pořádně testují spolu s aktivizačními týmy a samotnými seniory, aby byly příští výlety úplně perfektní!

Virtuální cestování se zatím všem velmi líbilo, a my tak děkujeme týmu, který nám umožnil tenhle zážitek našim klientům dopřát.

 

 Další článek