SeneCura SeniorCentrum Modřice

Splněné roční přání v SeniorCentru Modřice

Jedním z pravidelných návštěvníků naší knihovny je naše klientka, paní Juliana Dostálová. A právě díky její zálibě ve čtení tak bylo hned jasné, že další roční přání bude v podobě knihy.

Naším úkolem bylo zjistit, co paní Dostálová ráda čte, a tak jsme se vydaly za ní. „Mám moc ráda detektivky od Agathy Christie!“ řekla. A jelikož byla veškerá knihkupectví zavřená a paní Dostálová si nemohla jít vybrat knihu sama, naším dalším úkolem bylo sednout k počítači a vybrat tu správnou na internetu.

Nové, luxusní vydání povídek Agaty Christie s názvem Slečna Marplová a záhady nás na první pohled zaujalo, a tak jsme tuto osmi set stránkovou knihu objednaly. Spisovatelka se v téhle knize soustřeďuje na kratší příběhy, v nichž vystupuje druhá nejslavnější postava královny detektivek – slečna Jane Marplová.

Netrvalo dlouho a kurýr nám knihu dopravil přímo k nám do SeniorCentra Modřice. Na nás už bylo jen předat dáreček přímo paní Dostálové a odměnou za to pro nás byla její obrovská radost a úsměv od ucha k uchu. „Tak tuhle knihu budu číst hodně dlouho!“ řekla s radostí a téměř okamžitě se pustila do listování v téhle knize plné detektivních zápletek.

Doufáme, že dárek paní Dostálové zpříjemní chvíle v těchto sychravých dnech a pomůže zkrátit čekání na povolení návštěv rodin a blízkých.

 Další článek