SeneCura SeniorCentrum Modřice

Zahradní slavnost SeniorCentra Modřice

Léto již pomalu končí, sluneční paprsky nehřejí tak, jako to bylo v předešlých týdnech a ze stromů pomalu začíná padat první barevné listí. To je známka toho, že je tu začátek podzimu a s ním i naše tradiční zahradní slavnost.

Události, na kterou se celý rok všichni těší, předcházely velké přípravy, které však určitě stály za to. Krásná, barevná zahrada doladěná decentní výzdobou okouzlila snad všechny přicházející a to samozřejmě nebylo vše. Náš úžasný tým v kuchyni se postaral o famózní jídlo v podobě různých předkrmů, grilovaného masa a také skvělých dezertů. Chybět nesměly také nápoje jako káva, voňavé horké jablko se skořicí a také výborný burčák, který k naší slavnosti také patří.

Tuhle úžasnou atmosféru podtrhla tradiční cimbálová muzika. Celým večerem nás provázela kapela CM Vojara. Skvělí muzikanti roztančili nejednoho z našich klientů i jejich blízkých a kdo netancoval, prozpěvoval si alespoň známé melodie.

Hlavní myšlenkou zahradní slavnosti je, aby se všichni sešli, zapomněli na starosti všedních dnů a strávili krásné chvíle se svými rodinami a blízkými. To všechno se nám také povedlo a věříme, že si všichni užili každou minutu strávenou s lidmi, na kterých jim záleží ze všeho nejvíc. Na tenhle večer budeme všichni ještě dlouho vzpomínat a některé okamžiky si v paměti uchováme již napořád.

 Další článek