SeneCura SeniorCentrum Modřice

Rozsvícení vánočního stromku v SeniorCentru Modřice

Vánoční atmosféra již zkraje prosince zcela ovládla všechen prostor v našem SeniorCentru Modřice. Na stole se červenají vánoční hvězdy, parapety zdobí přírodní dekorace z větviček a zbytek plní vánoční koledy nebo vůně čerstvého cukroví. V první páteční prosincový podvečer jsme rozezněli a rozsvítili také zahradu, která už jinak spí pod spadlým listím pokrytým mrazivými mapami.

Kolem čtvrté hodiny se už všichni sešli u altánu a čekali, co bude. Každý mohl při příchodu ochutnat první várku cukroví. Pro zahřátí bylo k dispozici svařené víno nebo čaj, což přišlo vhod, jelikož paní zima se přišla podívat také. Pod balkóny se nesly první tóny vánočních koled, jež nám přijel zahrát pan harmonikář. Naše klienty často navštěvuje na narozeninových oslavách. Klienti se zde mohli setkat také s novým panem ředitelem. Přišel nejen pozdravit klienty, ale také pronesl několik milých slov.

Celé setkání se neslo ve velice příjemné rodinné atmosféře. Zlatou tečkou byly jiskřičky z prskavek, které v setmělém večeru krásně vynikly.

 

 Další článek