SeneCura SeniorCentrum Modřice

Březnová narozeninová oslava v SeniorCentru Modřice

Jak se říká v jedné březnové pranostice – “Březen, za kamna vlezem”. Za pomyslná kamna jsme tak museli zalézt i v našem SeniorCentru Modřice, poněvadž se nám na konci března ještě trochu ochladilo. A tak jsme v teple domova alespoň společně oslavili narozeniny klientů narozených v měsíci březnu.
Jak už u nás bývá zvykem, stoly byly plné zákusků, které si klienti napekli při společné aktivitě. Tentokrát to byl zákusek zvaný “Bublifuk” z odpalovaného těsta, plněný pudinkovo-máslovým krémem. Nechyběly ani chlebíčky, které nám přichystal náš šéfkuchař Michal Novák s jeho týmem. A také různé chipsy a křupky na zobání.

Během ochutnávání všech těch dobrot a popíjení kávy bavil naše klienty pan harmonikář, který zahrál spoustu krásných písní, které jsme si s ním všichni také zazpívali. Poblahopřáli jsme našim oslavencům, předali dárky, ze kterých byli opravdu dojatí, zazpívali jsme jim “Mnoga ljeta, živijó” a dobře jsme se bavili.
Takový byl náš narozeninový den v SeniorCentru Modřice. Plný dobrého jídla, pití, hudby a radosti. Už se těšíme na další narozeninovou oslavu, která se bude konat zase na konci dubna. A možná i počasí už bude teplejší a plné slunce.

 Další článek