SeneCura SeniorCentrum Modřice

"Křeslo pro hosta" v SeniorCentru Modřice

Minulý týden naše pozvání do „Křesla pro hosta“ přijala ředitelka našeho SeniorCentra Modřice paní Dana Valachovičová. Pro klienty to nebyla úplně nová tvář. Paní Valachovičová zde působila jako expert péče, takže naše klienty dobře zná. Klienti si nachystali hromadu otázek, které je nejvíce zajímají.

Pan Ing. Soukup si jako obvykle připravil své oblíbené dotazy. Klienti se například dozvěděli, že paní ředitelka začínala jako zdravotní sestra, má dvě dcery, je narozena ve znamení blíženec, působí také na kardiologické klinice a na rozdíl od předešlých hostů nemá sportovní úspěchy, ačkoli sport ji není úplně cizí. V mládí lyžovala, ale po zlomenině nohy se rozhodla raději ve sportu polevit. Má však ráda karetní hry a poker.

Na otázku, co by udělala, kdyby vyhrála 10 milionů Kč, bez váhání odpověděla: „Rozdala bych je dětem, seniorům a matkám v nelehké situaci.“

Na dotaz oblíbeného jídla bez váhání odpověděla, že miluje sushi a syrové maso a naopak nemá ráda játrové řízky. Oblíbeným nápojem je pak nealkoholické mojito. Klienti se mimo jiné dozvěděli o o chodu a organizační struktuře zařízení, to je také moc zajímalo.

Přejeme tedy paní ředitelce hodně úspěchů, ať se jí u nás líbí a práce ji i nadále baví.

 Další článek