SeneCura SeniorCentrum Modřice

Zahradní slavnost SeniorCentra Modřice

Dne 29. června oslavovali klienti se svými blízkými blížící se prázdniny na Zahradní slavnosti. Oslava se letošní rok nesla v duchu řeckém. Modřickou zahradu zdobily doplňky modrých a bílých barev a dokonce i samotná bohyně Afrodita. Mezi baldachýny se rozeznívala řecká hudba a smích veselých klientů a hostů. Nejvýraznější perlou naší zahradní slavnosti však  byla umělecká díla našeho kuchařského týmu vedeným šéfkuchařem Michalem Novákem. Stoly se prohýbaly pod nesčetným množstvím dobrot. Vzdáváme našim umělcům hold!
Na zahradní slavnosti jsou pro celý tým nejcennější úsměvy a pocit štěstí klientů, kteří tráví společné odpoledne se svými blízkými napříč generacemi. Program byl zajištěn i pro nejmladší hosty v podobě dětského koutku a muziko-dramatických aktivit. Ty připravila slečna Růženka, klientům známá z aktivizací věnovaných muzikoterapii. Hojně využívaný byl také skákací hrad.
Řeckou atmosféru doplnilo ještě překrásné počasí. Zahradní slavnost byla krásným kulturním zážitkem pro všechny v SeniorCentru. Děkujeme vám za účast a těšíme se na další!

 Další článek