SeneCura SeniorCentrum Modřice

Pálení čarodějnic, kapela Karel Gott revival Morava a opékání špekáčků

Počasí si letos o čarodějnicích s námi ovšem pořádně pohrálo. V Modřicích od rána vyfukovalo tak, že se nedalo chvílemi vyjít ven, ale aktivizační pracovnice se nenechaly zastrašit a šly rozdělat oheň, aby klientům mohly opéct špekáčky. Než se nadály, bylo po větru a svítilo sluníčko po celou dobu.

Pálení čarodějnic má být pořádná zábava a tak tomu bylo stejně i v SeniorCentrum Modřice. Kolik letos „padlo“ na ukojení chutí našich modřických klientů o čarodějnicích? Rovných sto padesát! Však také aktivizační pracovnice přiznaly, že v tom ohni málem uhořely jako opravdové čarodějnice, jak jim bylo horko od ohně.

K pálení čarodějnic neodmyslitelně patří nejen oheň a špekáčky, ale i maškary čarodějnic, zábava, pohoda.

Aktivizační pracovnice se navlékly do čarodějnických převleků a na hlavu nasadily špičaté klobouky, v kterých je ani sami klienti nemohli poznat. A to už dorazili páni Josef Bouda a Radek Verner alias Karel Gott revival Morava, kteří byli součástí našeho odpoledního programu. V prostorách zahrady zněly písně z repertoáru Karla Gotta, ale i stálice lidových písní jako Morava, krásná zem nebo když jsem šel z Hradišťa. Klienti si společně zazpívali a prožili dopoledne s hudbou na rtech i v srdci.

Po celou dobu panovala výborná zábava, na klientech byla vidět spokojenost a paní Leblochová na závěr dodala: ,,Tak mě zase neupálili“. Na závěr jsme se rozloučili slovy: „Letu zdar a za rok zase tady“.

Prohlédněte si více fotografií z letošního pálení čarodějnic.

 Další článek