SeneCura SeniorCentrum Modřice

Návštěva manikúry a pedikúry splněným přáním

Klientka našeho SeniorCentra Modřice, paní doktorka Šlesingerová, dříve navštěvovala pedikúru pravidelně.  Napadlo nás, že jí zpříjemníme den, jak jinak než návštěvou nedalekého centra Avion, kde pedikúru provádí. Paní Šlesingerová byla zpočátku trochu nervózní, jak se vše zvládne. Hlavní obavu měla z cestování autem, ale vše proběhlo na jedničku.

Při usazení v salónu bylo vidět, že je klientka nadšená a spokojená. Po čas pedikúry se nám svěřila, že nikdy nenavštívila manikúru a zda by byl čas i na péči o ruce. To pro nás nebyl samozřejmě žádný problém a tak po pedikúře paní Šlesingerová mohla ihned přesednout ke stolu s manikúrou, kde se o ni postarala zkušená manikérka, která byla podle slov naší klientky pečlivá a šikovná.

Úplnou tečkou tohoto výletu bylo cappuccino a zmrzlina v nedaleké kavárně. Paní Šlesingerová prohlásila: „Tento den už nemohl být lepší, stihla jsem masáž od Marušky, pedikúru a manikúru a teď ještě dobrou kávu a moji oblíbenou zmrzlinu, citrón s černým rybízem, kterou jsem už dlouho neměla. Moc Vám děkuji!“

Upřímně jsme se hezky pobavily a bylo to velmi příjemné „dámské“ odpoledne i s kávičkou.

 Další článek