SeneCura SeniorCentrum Modřice

Splněné roční přání v SeniorCentru Modřice

Kosmetické ošetření pomáhá uchovat důležité parametry kvality pleti, koriguje její nedostatky a oddaluje projevy stárnutí kůže obličeje. Naše klientka paní Pinkasová o sebe ráda pečuje a dbá. Vzhledem ke zdravotnímu stavu se bohužel na kosmetiku už několik měsíců nedostala. Proto jsme se s kolegyní v SeniorCentru Modřice rozhodly ji v rámci programu SeneCura  „Roční přání“ potěšit, a objednaly jsme léčebnou kosmetiku ve fakultní nemocnici Brno.

Paní Pinkasová byla mírně nervózní z cesty, ale převládala radost a natěšení z vytoužené kosmetiky. Barvení obočí, masáž obličeje a dekoltu, celková revitalizace, hydratace pleti, ošetření očního okolí a očních víček a depilace teplým voskem, to vše si naše klientka užila.

Po procedurách jsme se s paní Pinkasovou zastavily na kávu, kde se nám zmínila, že by se chtěla ještě podívat po lehké koženkové bundičce a po náušnících, které má poškozené. Bundičku jsme bohužel nesehnaly, ale velkou radost si klientka udělala koupí nových náušnic, které jako by těm rozbitým z oka vypadly.

„Tohle byl opravdu úspěšný den!“ řekla paní Pinkasová a my nemohly nic jiného než souhlasit.

 Další článek