SeneCura SeniorCentrum Modřice

Křeslo pro pana ředitele SeniorCentra Modřice

SeniorCentrum Modřice má od 1. ledna 2021 nového pana ředitele, a tím je Martin Procházka. Proto jsme se rozhodli uspořádat křeslo pro hosta, konkrétně pro pana ředitele. Pozvání pan Martin Procházka přijal, a tak se všichni, co se chtěli na něco zeptat, nebo byli na nového pana ředitele jen zvědaví, sešli 10. března v odpoledních hodinách na jídelně.

První otázka na sebe nenechala dlouho čekat. Položila ji paní Ticháčková, která se zeptala na rozvolnění a povolení návštěv. Tohle téma samozřejmě zajímá všechny klienty, protože je jedno z nejaktuálnějších a týká se všech bez výjimky. „Uděláme všechno proto, abyste se co nejdříve mohli vidět se svými blízkými!“ odpověděl pan ředitel bez zaváhání.

Ale aby se nehovořilo pouze o pandemické situaci, následovaly další otázky a ty už se týkaly spíše pana ředitele osobně. „Chtěl bych se zeptat, třeba na vaši studijní a sportovní kariéru, počet dětí, věk a také na to co vás přivádí právě do sociální sféry?“ zaznělo z úst pana Soukupa. Pan ředitel odpověděl na vše potřebné. Dozvěděli jsme se, že pracoval dlouho v zahraničí, že se s pílí vypracoval až na místo regionálního manažera a že se o sociální sféru zajímá již delší dobu. Také se klienti dozvěděli, že je pan ředitel ve znamení lva, že má tři děti a zajímá se o fitness a pozitivní psychologii.

Také zazněly dotazy ohledně zpevnění cest na zahradě, rekonstrukce pokojů a dalších změn v našem SeniorCentru. „Konkrétně ty cesty plánujeme vyřešit co nejdříve, abyste mohli na jaře bez starostí vyjít na procházku. A s rekonstrukcí pokojů počítáme také v brzké době.“ řekl pan ředitel.

Věřím, že křeslo pro pana ředitele splnilo účel, že se klienti dozvěděli vše, co je zajímalo a že jsou k novému panu řediteli všichni o krok blíž. A mimo to, jsme vděční, že jsme se mohli společně sejít a strávit spolu příjemné odpoledne.

 Další článek