SeneCura SeniorCentrum Modřice

Narozeninová oslava v SeniorCentru Modřice

Je konec měsíce a to je čas, kdy se všichni scházíme na oslavě, která patří našim klientům narozeným v měsíci srpnu. A že se jich v tento měsíc sešlo celkem šestnáct. K tomu se přidala i malá oslava dvou výročí svatby manželů Makasových, kteří slaví 64 let spolu a Klesczových, kteří slaví 61 let.

Nechybělo již tradičně bohaté občerstvení a klienty vlastnoručně připravený a upečený desert, tentokráte “Hraběnčiny řezy”, který mimochodem nejednu dámu vrátil o několik let zpět do vzpomínek, když si vybavovaly skvělou chuť tohoto dezertu a že ho také doma připravovaly. Krásně připravená slavnostní tabule lákala. Nechyběly mimo vynikajícího desertu také chlebíčky, slané krekry na chroupání a samozřejmě voňavá káva.

A že byla tato narozeninová oslava počtem oslavenců tak bohatá, rozhodl se náš harmonikář Martin jako hudební posilu přivést také svého syna Františka, který skvěle zahrál na bubny a všechny přítomné dámy i pány ohromil. Poblahopřáli jsme, rozdali dárečky, zazpívali oslavencům “Živijó” a pak se už zpívalo a bylo zkrátka veselo.

Již nyní těšíme na oslavu zářijovou.

 Další článek