SeneCura SeniorCentrum Modřice

Dámský klub "Svůj den" v SeniorCentru Modřice

Každá žena je velice ráda, když si čas od času může dopřát den pro sebe, užít si takzvaně “svůj den”. V našich ideálních představách je to den, kdy se nám někdo věnuje, jsme hýčkány, rozmazlovány a alespoň na chvíli odpoutány od veškerých starostí běžného života, kdy odcházíme ideálně s dobrým pocitem, že jsme udělaly něco pro sebe.

Nápad udělat ženám takový “svůj den” je v našem SeniorCentru podruhé a budeme se k němu určitě pravidelně vracet, protože se setkáváme s opravdu velkým zájmem a kladnými ohlasy od našich dam.

“Venku ať si klidně prší, pohladíme tělo duši, do práce se s chutí dám, vše pro blaho našich dam.”

A tak uděláme trochu přítmí, projektor promítá krásný relaxační obraz se zářivě modrou vodou a zelenými stromy, kdy zní relaxační hudba a zvuky tekoucí vody nás noří do klidu, pokoje a hluboké relaxace. Sonický difuzér do ovzduší posílá vonné páry meduňky a citrónu a naše dámy noří svá chodidla do hřejivých, levandulí vonících, bublajících lázní. Obličej osvěží gelová maska s výtažky granátových jablek či vonných květů sakury, víčka odpočívají pod tenkými plátky čerstvé okurky. A dámy relaxují.

Poté, když chodidla dostala náležitou péči a obličej osvěžila, hydratovala a vyživila pleťová maska, navštívily naše dámy také zkrášlující koutek pro své ruce, kde si mohly vybrat z široké nabídky barevných odstínů laků na nehty a také si mohly vybrat ze dvou vůní parfémů, kterým jsme je navoněly. A tu odcházely spokojené a nadšené, některé vonící sladce, jako švestkový sad s tóny čokolády a jiné zase se  svěží vůní zeleného čaje. “To by mohlo bývat častěji!” “To bylo bezvadné!” Zaznívaly nadšené ohlasy našich dam.

A my můžeme naše dámy ujistit, že dámský klub “ Svůj den” zde nebyl naposled.

 Další článek