SeneCura SeniorCentrum Modřice

Modřická chasa v SeniorCentru Modřice

Modřice, malebné město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 5 300 obyvatel a my patříme mezi ně. Sobotu 24.9. jsme si tedy užili tak, jak se na Modřice patří. Připravili jsme pro naše klienty překvapení. Nejdříve jsme si zazpívali oblíbené melodie a následovalo překvapení. Přišla k nám Modřická chasa u příležitosti svatováclavských hodů, na které nás srdečně pozvali. Poslední dva roky, kdy nás epidemie covidu-19 doslova držela stranou, jsme se na chasu dívali jen z oken našich příbytků. Dnes tomu bylo jinak.

Zpívalo se, tančilo se, ochutnávalo se víno a všude voněly barevné rozmarýnky a lahodná káva. I personál naších skvělých pečovatelů podal pomocnou ruku a užili jsme si to věřím, že všichni. Prostě den jako malovaný. Tak jak nám chasa od srdce zazpívala, tak i my jim od srdce přejeme, aby se jim hody vydařili. A zase o rok se budeme na další pozvání těšit.

Ze srdce děkujeme všem, co s námi tyto krásné chvíle prožili a také těm, co nám pomohli toto překvapení realizovat. A že jich nebylo málo. Děkujeme.

 Další článek